Kokos Truffels

Deze truffels zijn echt verslavend! Mega makkelijk om te maken en ook nog eens Vegan. Het is eigenlijk een kleine bounty maar dan minder zoet en met pure chocolade. Dit vind ik perfect. Ondanks dat ik de klassieke bounty ook erg lekker vind, is dit reepje wel zo zoet dat het glazuur van mijn tanden springt. Deze kokostruffels zijn lekker smeuïg met een heerlijke kokosstructuur. Ofwel: moeilijk om af te blijven!

Ingrediënten voor 24 truffels

• 180 geraspte kokos
• 130 rijststroop
• 130 gram pure chocolade
• Eetlepel kokosolie

Bereiding

Mix de kokos samen met de rijststroop tot een kleverige massa. Rol met je handen balletjes van het kokosmengsel en zet ze 10 minuten in de koelkast. Smelt ondertussen de chocolade samen met de kokosolie au bain-marie. Haal de kokosballetjes door de chocolade met een vork en laat de truffels uitharden. Strooi eventueel nog wat kokos over de truffels ter decoratie. En ze zijn klaar! Zo makkelijk is het 😉

Eet Smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: